Energie inkopen

Energie inkopen

Voor bedrijven is het ook mogelijk om energie in te kopen. Hoe werkt dit precies en wat zijn de voordelen hiervan?

Inkoop van energie voor bedrijven

Veel bedrijven kunnen tot wel 30 procent besparen op de inkoop van energie.
Dit komt omdat men nu vaak gebruik maakt van een van de grote energie-leveranciers. Dit terwijl het mogelijk is om bij verbruik vanaf 70.000 kwh per jaar gebruik te maken van de A.P.X. Dit is de beurs waar de energie op verkocht wordt, hierdoor betaalt een bedrijf geen extra kosten aan één van de grote energie-leveranciers. Tot nu toe berekenen leveranciers een percentage om ervoor te zorgen dat u een vaste kwh prijs heeft. Dit terwijl de energie prijs in de avond goedkoper is dan overdag.

Profiteren van energieprijs

Je kunt er nu ook voor kiezen om inzicht te krijgen in het verloop van je eigen energieverbruik. Daardoor kun je zien wanneer en hoeveel energie je nodig heeft op een bepaald moment van de dag of de week. Hierdoor kun je inspelen op de energiekosten en bespaar je al gauw 30% op uw inkoop.

Heb je hier geen tijd voor? Geen probleem. Dit kunnen we voor je doen, bijvoorbeeld door:

  • Inzicht te geven in uw verbruik gedurende dag
  • Inzicht te geven in de energie prijs
  • Energie inkopen van de A.P.X. waardoor u 20/30% kunt besparen op uw inkoop

Wij berekenen de gerealiseerde prijzen één op één door aan de klant. Onze verdiensten zitten in een af te spreken maandelijkse toeslag. Wilt je weten hoeveel je kunt besparen op de inkoop van uw energie, neem dan contact met ons op en we bellen je terug.