Infrarood verwarmen

Infrarood verwarmen

Infrarood verwarmen is een optie die lang niet iedereen kent. Welke mogelijkheden zijn hier allemaal mee? En waarom is het een goede keuze om hier wat mee te gaan doen?

Wat is Infrarood verwarmen?

We hebben nog lang niet allemaal gehoord van infrarood verwarmen, maar het is wel een goede manier om je woning te verwarmen zonder dat het je heel veel meer geld kost. Sterker nog, je kunt er behoorlijk wat energie mee besparen.

Met infrarood verwarmen verwarm je personen een objecten. Dit is anders dan bijvoorbeeld bij een verwarming, waarbij vooral de lucht wordt verwarmd. Het grote voordeel hiervan is dat alles goed warm blijft, zelfs wanneer de deuren open staan of de woning slecht geïsoleerd is. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van gas, en heb je geen radiatoren of verwarmingsbuizen meer nodig. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen geld en energie bespaart, maar ook meer ruimte hebt in je woning. Ook raken ruiten en spiegels niet beslagen, dit is een mooi ander voordeel. Daarom wordt een infraroodverwarming ook vaak gebruikt in de badkamer.

Beter inzicht in de kosten

Infraroodverwarming ziet er mooi uit en het is ook nog eens heel gemakkelijk om aan te sluiten. Het grote voordeel ervan is dat je ook heel gemakkelijk kunt zien wat de kosten zijn, want je woning is heel snel warm en het panel gaat daarna meteen uit. Hierdoor kun je goed in de gaten blijven houden hoeveel geld het je gaat kosten.

Producten en prijzen

Er zijn tegenwoordig steeds meer producenten en aanbieders van infraroodverwarmingen. Hoe kun je door de bomen het bos nog zien? Om je te helpen, hebben wij er een aantal voor je uitgezocht. We weten dat je hier flink wast energie mee gaat besparen en ook de geboden kwaliteit en garantie is hier goed. 

Infrarood panelen voor in de woonkamer.
Deze panelen zijn 60 x 60 en kosten 309 euro inc. btw.
Er zijn ook andere afmetingen, en ook kunt u er een foto of schilderij van laten maken.

Ook kunt u infrarood gebruiken in de badkamer, als spiegel bijvoorbeeld.
Dit paneel is 60 x 120 en kost 509 euro. inc. btw.


Wil je hier meer over horen? Dan kun je contact met ons opnemen. Laat je telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen.